Kategorier
Må bra! Okategoriserade Skytte

Inte bara polisens fel….

God morgon!
Efter att gjort en del påstötningar till polisen angående min ansökan om ny vapenlicens så visade det sig att ja, de ligger efter i handläggningarna, nej, de har inte missat min ansökan, jo, de har påbörjat den men….!

Det visar sig att trots att vår ordförande i klubben, Växjö Pistolklubb, meddelat och fått klartecken på att våra tidigare och tillika kommande föreningsintygsutfärdare skulle få fortsätta skriva ut intyg från föreningen och att detta gäller fram till vårt nästa årsmöte, så har man stoppat ansökan, eller lagt den på is så att säga, tills man får in uppgifter från klubben.

Nu sitter jag i styrelsen, jag kunde därmed förklara läget för just min specifika handläggare som troligen kommer att slussa genom mig.

Jag har sett mailet från vår ordförande till polisen och det är till största delen deras fel att ansökan blivit liggande liiite längre än nödvändigt.
Nu får vi se om jag verkligen slussats visare eller om jag måste vänta tills efter årsmötet.

Gårdagen flöt på relativt bra och jag hoppas att denna dagen också får ett bra flyt.

För övrigt mår jag oförskämt bra just idag! 🙂

 

Av Tobbe

Datanörd, Allt i allo, Åsa-Nisse.

Jobbat med IT i många år.

Har drabbats av en del tunga saker som gett mig en resa i livet som många slipper.

Stolt CancerÖverlevare