Min historia

Man kan säga att jag har en del livserfarenhet. Jag kommer inte att vara allt för långrandig nu i början utan låter det växa fram lite allt efter som. Jag hoppas att du kommer att beröras av det jag skriver, på ett eller annat sätt.
Mina erfarenheter har gjort att jag värdesätter mitt liv, även när det är jobbigt. Det finns en låt som jag ofta återkommer till där artisten sjunger:

”Lev nu, dö sen”
av Miss Li

… men ofta återkommer jag till att försöka göra vardagen till en glädjekälla, jag har lattjat lite med det kända citatet ”Carpe Diem”, i meningen ”Fånga dagen” som kommer från Horatius
Frasen är ett epikuriskt talesätt som uppmanar till att måttfullt njuta av nuet. I ”Odes” (I,11.8) skrev den romerske poeten Horatius :
”Carpe diem quam minimum credula postero”
(fånga dagen, lita ej på morgondagen)
Jag har istället valt att ”Fånga ljuset”:

”Carpe Lux”
av Thorbjörn Gunnarsson

Nåväl, jag kommer att använda mig av ovanstående citat rätt mycket, men givetvis är livet så mycket mer än det som varit. Det är också det jag försöker förmedla genom mina ord, att även när det är som svartas så kan det finnas en bättre framtid och ibland blir den framtiden till vad man gör den till.

Välkommen till en av mina hörnor på nätet!
Carpe Lux och stor kram!