Kategorier
Bilstereo Hälsa Okategoriserade Skytte Volvo

To do or not to do…?

Hej igen!
Jag får väl börja med att säga att jag lekte Åsa-Nisse i går och fixade till en temporär reparation av mitt inre dörrlås på Volvo V70:n
Lagningen består av en plåt och en del lim.
Så, just NU håller det så jag hoppas de thåller tills jag får tag på ”nya” begagnade dörrsidor.Ja, just det, dörrsidor. Enklast helt enkelt att byta allt.
Ibland undrar jag om man ska göra saker eller bara låta dom vara?

Förövrigt har jag inte gjort så mycket mer, idag, arbete och jobb på Telia som vanligt. I mpgnt och mycket liknar Telia IKEA, som ju också varit min arbetsplats under 18 år. Sora företag har sina fördelar och även sina nackdelar. Den senare tror jag mig drabbats av efter mitt samtal med chefen i dag. Nåja, vi får se hur det blir efter sommaren. Först sommar, semester, sedan tar vi (jag) nya tag!

Av någon outgrundlig anledning har jag REJÄT med huvudvärk idag. Så pass at tjag på allvar funderar på att hopopa skyttet idag. Trots att det är skoj, ska vara grovkalibrigt och dessutom tävling så känner jag att det nog blir för mycket med skytte också, ibland måste man bara se till sitt eget välbefinnande först och ta det lugnt helt enkelt.

Jag har funderat vidare på hur jag vill göra med min bilstereo, tänk vad mycket jag VILL men så lite jag orkar göra på fritiden. Men men, det blir nog bra med tiden!

Ha det gott!
Carpe Lux (Fånga ljuset)

Av Tobbe

Datanörd, Allt i allo, Åsa-Nisse.

Jobbat med IT i många år.

Har drabbats av en del tunga saker som gett mig en resa i livet som många slipper.

Stolt CancerÖverlevare